Velkommen!
Registrer deg som ny bruker
Bruk minimum åtte tegn, gjerne med blanding av bokstaver og tall
Ordre detaljer
Shifter Årsabonnement Startups
Jobber du i en oppstartsbedrift med sårbar økonomi? Kjøp SHIFTER+ til 1290,- per år
kr 1290,-

Informasjonskapsler/Cookies

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Lukk

Alle abonnement selges av Shifter Media AS,

Apotekergata 10, 0180 Oslo,

Org.nr 917 528 934.

Abonnementet forskuddsbetales og løper til det sies opp av abonnenten. Ved prisendringer varsles dette på våre hjemmesider.

Ved kjøp gis tilgang til Shifter.no på nett umiddelbart via epost som påloggingsinformasjon. Gjennom å tegne på abonnement på Shifter, samtykker du samtidig til at Shifter eller våre partnere kan ta kontakt med deg vedrørende aktuelle tilbud eller annen relevant informasjon knyttet til våre tjenester.

Faktura må betales innen forfallsdato for å unngå stans i leveringen. Via månedlig kredittkorttrekk gjennomføres innbetalingen automatisk.

Personopplysninger behandles konfidensielt og oppbevares ifølge norsk lov. Opplysninger er lagret på en sikker måte og vil ikke overgis eller selges til andre parter.

Shifter er ansvarlig for transaksjoner som gjennomføres på nettsiden i samarbeid med våre partnere Infosoft AS, Info-Sys AS og Payex. Kortnummer og personlig informasjon er beskyttet og formidles ikke til tredjepart.

Oppsigelse av abonnement kan gjøres på nett via Min Side eller gjennom henvendelse til vårt kundesenter.

Du har angrerett på kjøp av abonnement i henhold til angrerettlovens bestemmelser. Du har rett til å gå fra avtalen ved å sende inn en melding til Shifter innen 14 dager etter at abonnementsbestillingen er mottatt. Dette må gjøres skriftlig.

Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Kundeservice på shifter@info-sys.no eller telefon +47 22 53 53 34

Lukk